topoXmap regisztráció a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kar hallgatói számáraA TopoLynx Kft. topoXmap programja olyan átfogó geoinformatikai és képfeldolgozó szoftver, amely a Geoinformatika, Földmérés és Távérzékelés tantárgyak gyakorlati feladatmegoldásaihoz hasznos.

A topoXmap programot a www.topolynx.hu oldalról lehet letölteni (2 MB). A programot telepíteni kell. Telepítés és indítás után válasszuk a Regisztrál gombot, amely egy panelt nyit meg egy 6x2 jegyű azonosítóval, amit a következő két e-mail címre el kell küldeni czimber.kornel@uni-sopron.hu és (CC) support@topolynx.hu. Az e-mail címre a névvel, évfolyammal, szakkal és neptun kóddal együtt. Válaszként egy regisztrációs kódot kapunk, amelyet ugyanerre a panelre kell bemásolni. Utána a program regisztrált módban fog működni.

Windows Vista/7/8/10 operációs rendszer és több hálókártya esetén a Regisztrál panel jobb oldalán válasszuk a Hálókártyák nyomógombot. A hálókártya listát az alul található Másol gombbal másoljuk le és illesszük be az e-mailbe. A lista alapján ki lehet választani, hogy melyik a megfelelő hálózati kártya, amelynek nem változik az azonosítója.